Мелфорт (порох)

Походження або історія
Зелений чай "Мелфорт" з Цейлону (сучасний Шрі-Ланка) є пишною сторінкою в історії чаю. Він вирощується на плантаціях у гірських районах цієї країни, де клімат та ґрунт створюють ідеальні умови для його вирощування. Назва "Мелфорт" походить від англійського слова "Melfort", що перекладається як "гармонія між людьми".

Опис
Цейлонський зелений чай "Мелфорт" має унікальний вигляд та смакові властивості. Він відрізняється свіжим зеленим кольором та ніжним ароматом, що нагадує про свіжі трави та квіти.

"Колір, аромат, смак"
Чай "Мелфорт" має блідо-зелений колір, який стає ще насиченішим після заварювання. Його аромат чистий і свіжий, з нотками трав'янистості. Смак чаю виразний, з легкою гіркотою та приємним післясмаком.

Корисні властивості
Цейлонський зелений чай "Мелфорт" багатий на антиоксиданти, які підтримують здоров'я та захищають від вільних радикалів. Він також містить велику кількість вітамінів та мінералів, корисних для організму.

Спосіб заварювання
Для заварювання чаю "Мелфорт" використовуйте свіжопрокип'ячену воду з температурою близько 80-85°C. Додайте одну чайну ложку чаю в заварний посуд на кожні 200-250 мл води і залийте водою. Заварюйте чай протягом 2-3 хвилин, а потім процідіть і насолоджуйтеся його неперевершеним смаком.

Чай "Мелфорт" - це чудовий напій для тих, хто цінує якість і вишуканість. Насолоджуйтеся його багатим смаком та корисними властивостями кожного дня!

Категорія: